Bedrijfsprofiel van
WSc Video Productions

WSc Video Productions is een dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in het maken van videoproducties voor product- en bedrijfspresentaties. Ook voor het maken van een instructie- en/of trainingsfilm bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij adviseren en ondersteunen u bij de realisatie van uw video op VHS, DVD, Blue Ray, mobiele telefoon of voor op het internet.

Een videoproductie moet mensen niet alleen qua informatie aanspreken, maar moet de kijker ook kunnen boeien. Hierdoor blijft uw boodschap langer bij de kijker hangen. Met een goed gemaakte videoproductie kunt u op een eigentijdse manier uw (potentiŽle) klanten overtuigen!

Maak kennis met creatieve, flexibele en gedreven professionals in audiovisuele presentaties. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u alles over onze mogelijkheden, onze kwaliteitsvisie en onze verrassende tarieven.

In nauw overleg met u kunnen wij dit maatwerk voor u leveren.

Het gehele traject van regie, opnamen, de montage tot en met de kant en klare DVD wordt in eigen beheer en met eigen apparatuur verzorgd. WSc Video Productions maakt kwaliteitsproducties voor een betaalbare prijs.

 

AA Webdesign