De producten van
WSc Video Productions

Bedrijfsfilms en promotievideos.

Uw bedrijf presenteren op de beurs, via de distributie van DVD's of via internet. De presentatie van een nieuw product is van grote invloed op het verdere succes van dat product. Creatieve ideeŽn, onder strakke regie zijn de basis voor een geslaagde presentatie.
 

Training en instructie...

Hoe vaak wordt niet steeds hetzelfde verhaal afgedraaid bij training of instructie van nieuw personeel, afnemers of toekomstige gebruikers?
Met een instructieprogramma kunt u keer op keer moeiteloos vertellen hoe het ook alweer precies moet. Een audiovisueel programma doet dat op speelse en indringende wijze, zodat het verhaal ťcht blijft hangen.
Een instructieprogramma kan ook uitstekende diensten bewijzen als 'audiovisuele gebruiksaanwijzing' bij complexe machines
en processen.

Talloze bedrijven besparen zich hiermee jaarlijks enorme bedragen op de kosten van training en opleiding.
 

Videoregistratie op beurzen en open huizen.

Voor bedrijven is niets mooier om je eigen bedrijf en product live, en/of op video of DVD aan het publiek te kunnen tonen. Immers beeldmateriaal ondersteunt het presenteren van uw bedrijf en het product. Het creŽert op een korte en krachtige manier de aandacht van uw potentiŽle klanten. Vraag ons hiernaar en laat een vrijblijvende berekening maken.
 

 

AA Webdesign